Thursday, September 24, 2009

Survey 1: Kawan atau lebih dari itu?

Bila dah banyak berkawan dengan ramai orang, pasti ada seorang yang akan terpaut di hati girls.
Bila dah terpaut tu pulak, biasanya girls akan cuba sedaya upaya untuk menahan perasaan dia.
Menunggu reaksi sama ada kawan yg dia suka tu bagi reaksi yang sama ataupun tidak.
Bila tak ada reaksi dari dia, mula lah girls akan beraksi macam-macam untuk tarik perhatian dia.

Galfrenzzz..korang mesti pernah rasa keadaan macam ni kan?

1) So apa yang korang buat biasanya?Atau mungkin pernah tengok kawan2 korang buat apa-apa ke.

2) Dan apa pulak yang akan korang buat, bila boys bagi reaksi negatif?

3) Dan apa pulak reaksi korang bila kawan boys korang cuba tarik perhatian korang, tapi korang nak kawan je dengan dyeorg, bukan lebih.

Korang rasa,biasanya siapa yg mulakan dulu untuk jatuh hati dengan kawan sendiri?
Share with me, galfrenzzz;)

8 comments:

azafhasz said...

2+3
huhu..
sakit bile tahan rase dihati...bile boy tu juz anggap kite only his fren and lebey sdey bile die share about anther girl dat he like..
huhu

:(

hasif aidil said...

rase mcm pernah alaminye 'D

Anonymous said...

lelaki slalu tangkap cintan kat gurlz dulu!haha~~

tapi biasenye, kalo the gurls bg respon, mesti dowg x ngaku yg dowg start dulu. cet.

gurl power (^^,)

momantai said...

=) basically
relations between girls n boys cant be more than friend
if it is more than friend,it will be called girlfrend or boyfrend... the term bestfren is not applied btween girls n boys

dats my opinion la
if im wrong.do correct me k=)

amazingmyza said...

hurm. pnah la gak rse camtuh..
pendam perasaan je sbb xnk friendship hancur..

afie said...

saya nak cte nie..
saya skang sedang dilamun cinta..
saya nak yakinkan wanita yg sy cintai ni btapa sy syg dan ingin buktikan sy sgt serius dlm hbgn..
tp kan..dia asyk ckp dia malu je nak jmpa my parents..

adoi.. ssh gak kan..
either malu tp mau..
atau btol2 pemalu..

ap nak wat yek=p

meez said...

ape bleh wat klo dh xde jodoh dgn 'kwn' itu.. hehehe
btw, btul ke xde term bestfriend ant boy n gurl??? rsenyer bleh kot... well, diff ppl diff opinion... hohoho~

shazwan erick said...

selama aku idup..y bnyk nyer aku ejas pompuan..tp nk bgtau jew..kalo daa pompuan tu nmpak suke kat kite,kdng2 malu jgk nk luah..ade mase pompuan y mulakn luahan die..pastu baru lah laki bg respon..

 
galfrenzzz © 2008 galfrenzzz Áurea R.C.