Saturday, June 14, 2008

10 SEBAB KENAPA GIRLS CURANG

1) nak revenge boyfriend dia buat hal dengan girl lain
2) nafsu tak cukup satu lelaki
3) terasa diri sgt cantik dan patut ada lebih dari seorang boyfriend
4) nak cuba dulu semua lelaki dan tgk mana yang sesuai
5) sebenarnya dia tak suka sgt@terpaksa dgn boyfriend yg ada
6) tak cukup dgn apa yang diberi oleh boyfriend yg ada. dikongkong oleh boyfriend yg ada.
7) jumpa dan jatuh cinta dgn new boy yg sangatttt hensem dan memikat
8) boyfriend 'lugu' @ sengal sangat@senang ditipu.bukan dia tau pun kalau pasang lain
9) memang tiba-tiba rasa meluat dan bencu teramat sgt dgn boyfriend yg ada.
10) nak jadi lebih kaya dari sekarang.more boyfriend, more money!

4 comments:

buaya said...

salam..
menarik citer nie..
leh copy tak?
hehe

Mr.K said...

Salam...
mmg ada girls yg curang but among all is guys..
tetapi, macam mana dengan girls yang suka menggunakan guys, memain2kan hati & perasaan dia hanya untuk sesuatu sebagai contoh untuk copy assignment n projek..
Kenapa girls sekarang cam ni?

batikmerah said...

menjawab soklan mr.K. sebabnye.. wanita2 begitu mahukan semuenye dengan express. kalu aku la kn, memg tebal muke seyh nak copy assignment lagi2 dari lelaki..wah!! malu. tak semue wanita begitu. masih ade lgi wanita yg tidak suke mengambil kesempatan. percayelah. :)

si pari-pari pink said...

agak true.. cool... tp ade lg satu sebab.. sebabnya bila kite x curang tp bf asyik kate kite curang.. alang2 tu baik curang terus.. hehe.. so klu dia nak tuduh pon dah x sakit hati sgt.. huhu..

 
galfrenzzz © 2008 galfrenzzz Áurea R.C.