Saturday, June 14, 2008

10 SEBAB KENAPA GIRLS NAK ADA BOYFRIEND

1) takut orang kata dia perempuan tak laku
2) dia nak ada orang bela dia
3) dia rasa perlu ada lelaki utk jaga dia
4) nak apa saja sume dia boleh dapat.mana taknya, gunung emas pun kononnya boleh dibagi.
5) saja nak merasa ape tu rasa cinta
6) rasa selamat bila ada boyfriend
7) rasa diri dia cantik dan perlu ada orang yg suka dia
8) perlu test n tgk lelaki mcm mana yg sesuai sebelum ke alam perkahwinan
9) malu semua ada boyfriend, dia aje tak ada.
10) nafsu tak dapat dikawal

how about u galfrenzzz?;)

2 comments:

batikmerah said...

pegangla prinsip 'saya mahukan suami'
staus2 boyfren mafren ni tk bley pakai. nanti tonggeng sendiri2 jugak. dari dok boypren gulpren ni la yg terjadinya 10 sebab yg banyaknye tidak indah didengar tu.. kan??? kan??

si pari-pari pink said...

sebab mak dah bising x kawen2.. kiranya nak ada bf atas tekanan yg diberikan oleh parents... hehe..

 
galfrenzzz © 2008 galfrenzzz Áurea R.C.